Wat is Blind Night

Blind Night Events organiseert overal in Nederland en Belgiƫ events. Dit kan vanaf 150 tot aan 20.000 bezoekers. Dit kan zowel op bestaande locaties maar ook op festivals of in natuurgebieden.

Voor elk event maken we een op maat gemaakt plan waarbij wij alles transparant bespreken met u als klant. Heeft u extra uitdagingen dan zijn wij heel flexibel en passen ons plan aan zodat u als klant 100% tevreden zult zijn.

Het team dat DJ Kumar heeft samengesteld heeft een grote ervaring met het opzetten van speciale events. Zo hebben we in het verleden gewerkt voor o.a. Ministerie van landbouw, Euro Disney, Stage Entertainment etc etc.

DJ Kumar is het creatieve brein achter Blind Night en is eindbaas voor het entertainment. Op het podium kunt u DJ’s en live muzikanten verwachten die er voor zorgen dat de bezoekers optimaal geprikkeld worden qua geluid… de lichtshow zal namelijk ontbreken.

Baanbrekend is het idee van DJ Kumar om ook te gaan werken met geuren. Speciaal ontwikkelde geurmachines staan klaar om de muziek extra te ondersteunen qua belevening.